Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosting/ae/vhost0039722/domains/prothesevergelijker.nl/htdocs/www/classes/commons.php on line 26
Prothesevergelijker - Vergelijk, bekijk en beoordeel 93 knieprotheses en heupprotheses

Snel zoeken

Mist u informatie?
Neem contact met ons op
Forum banner

Wat is de aanleiding om Prothesevergelijker.nl te starten?

In de media is toenemende aandacht voor problemen die bekend zijn geworden na het plaatsen van bepaalde typen prothesen. Voor patiënten is er veel onduidelijkheid wat goed onderzochte prothesen zijn en van welke implantaten er minder bekend is.

Wat is het doel van Prothesevergelijker.nl?

Op Prothesevergelijker.nl vindt u een zo volledig mogelijk aanbod van knie- en heupprothesen die in Nederland geplaatst worden. Ons doel is de gezondheidszorg transparanter te maken en de patiënt op een eerlijke en consequente manier voor te lichten.

Wat doet Prothesevergelijker.nl niet?

Wij geven zelf geen inhoudelijk oordeel over de kwaliteit van prothesen, of over een ziekenhuis behandeling. De reviews op de website zijn van de patiënten zelf.

Welke info kunt u dan wel op Prothesevergelijker.nl vinden?

U vindt informatie over de meest gebruikte prothesen in Nederland, te beginnen met heup en knie vervangende prothesen, de zogenaamde nieuwe heup of knie. Wij tonen de product specifieke eigenschappen van prothesen, wij geven informatie over ziekenhuizen waar deze prothesen geplaatst kunnen worden, en wij laten zien of er onderzoek is gedaan naar de prothese en wat de resultaten van dit onderzoek zijn. Ook als er geen informatie over bepaalde typen prothesen te vinden is wordt dit vermeld op de site. Prothesevergelijker.nl wil een onafhankelijk platform zijn voor de patiënt.

Is Prothesevergelijker.nl volledig?

Wij doen ons uiterste best om een zo compleet mogelijk overzicht te bieden. Helaas kan het voorkomen dat er informatie mist of net verouderd is. U kunt dit aangeven door contact met ons op te nemen.

Voor wie is Prothesevergelijker.nl bedoeld?

Prothesevergelijker.nl richt zich op patiënten die in aanmerking komen voor een heup of knie vervangende operatie. Patiënten verenigingen kunnen waardevolle informatie vinden, maar ook zorgverzekeraars, ziekenhuizen en prothese fabrikanten krijgen inzicht in de meningen van patiënten.

Is Prothesevergelijker.nl onafhankelijk?

Ja. Wij denken dat de kracht van het platform haar onafhankelijkheid is. Wij zullen op geen enkele wijze firma’s, ziekenhuizen of andere partijen rechten verlenen boven andere partijen.