Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosting/ae/vhost0039722/domains/prothesevergelijker.nl/htdocs/www/classes/commons.php on line 26
Prothesevergelijker - Bekijk en vergelijk de ratings en reviews van de heup prothese Conserve Plus van Wright

Snel zoeken

Mist u informatie?
Neem contact met ons op
Forum banner

Conserve Plus contact fabrikant

Fabrikant: Wright
Waardering: 5.0
Onderzoek: Rating

Patiënten over Conserve Plus

Jos Stoof Ziekenhuis: ANCA Medisch Centrum markeer als ongepast
23-09-2014 Gem. waardering: 2.4  
  Arts: Dr Koen de Smet
 

In 2009 na jarenlange pijn eindelijk geopereerd in het AZ Jan Palfijnziekenhuis in Gent vanuit de Anca kliniek door Dr de Smet. Resurfacing van de firma Wright ( Conserve plus). Na enige maanden opnieuw klachten en uiteindelijk bij Dr Bom beland, vriend van Koen de Smet, pijn is heftig bij het lopen en vooral startpijn en functieverlies. Tot op heden geen enkele chirurg die zich aan het probleem durft te wagen, al meerdere afwijzingen op zak. Anca kliniek wordt niet meer vergoed door verzekeraar. Pijn neemt toe en is zo nu en dan ondraaglijk. De voorlichting over de MOM heup was minimaal en m.i. is deze niet afdoende getest. Leve de marktwerking !!!! En het predikaat sportheup is een vals voorwendsel. Was actief sporter, na operatie nog effe kunnen fietsen, nu echter zonder sport door het leven.

René Wiersma Ziekenhuis: Kliniek voor Bewegingszorg (Bergman Kliniek) markeer als ongepast
28-12-2011 Gem. waardering: 6.0  
  Arts: Dokter van der Hart
 

Hallo, Mijn naam is René Wiersma en ik ben op 12 december geopereerd en kreeg een resurfacing heup van wright. Dit gebeurde in de Bergman Clinic in Naarden door Dokter van der Hart. Ik ben nu twee weken en 2 dagen verder en het gaat boven verwachting. De Bergman Clinic in Naarden is een top ziekenhuis (lijkt meer op een zorg hotel) en de verplegers zijn er allemaal super aardig. Dokter van der Hart is een top arts en komt duidelijk en gediciplineerd over, je voelt dat je bij hem in goede handen bent. Met vriendelijke groet, René Wiersma

J.Hartendorp Ziekenhuis: AZ Jan Palfijn markeer als ongepast
14-04-2011 Gem. waardering: 8.0  
  Arts: Dr. Manual Janssens
 

Ik ben 38 jaar en heb 5a 6 jaar geleden pijn in mijn heupen gekregen. Vervolgens in Doetinchem en in Nijmegen bij twee verschillende orthopeden geweest. Beide artsen stelde artrose in beide heupen vast. Advies was zo lang mogelijk een operatie uitstellen en niet meer sporten of andere belastende heup activiteiten uitvoeren. Dit heb ik enkele jaren kunnen volhouden tot begin 2011. Na veel gelezen te hebben en andere patiënten te hebben gesproken heb ik besloten contact op te nemen met ANCA te Gent in België. De reden voor deze keuze is de ervaring die ze daar hebben (+/- 15 jaar met resurfacing prothese). Bij het eerste consult werd direct heupdysplasie vastgesteld en werden de mogelijkheden besproken. Met deze informatie naar huis vertrokken en daar met mijn vrouw nog enkele dagen over gesproken te hebben was de keuze duidelijk. Operatie aan beide heupen gelijktijdig met type prothese Conserve plus (resurfacing). Dit was mogelijk i.v.m. de leeftijd en lichamelijke conditie. 30 maart 2011 opgenomen in Jan Palfijn ziekenhuis te Gent en ’s ochtends 31 maart is de operatie gedaan. Na een week revalideren in het ziekenhuis ben ik huiswaarts gekeerd. Alles was goed verlopen en heb alleen nog wat spierpijn, maar dat wordt met de dag minder. Thuis krijg ik twee keer per week fysiotherapie en ga met stappen vooruit. Het is nu precies twee weken na de operatie en kan al kleine stukjes zonder krukken lopen en dat zonder pijn. Over 4 weken moet ik terug naar Gent voor controle. Als dan alles goed is mag ik verder mijn activiteiten uitbreiden. Ik ben mijn arts Dr. Manual Jansenss dan ook zeer dankbaar.

meer reviews

Schrijf een review

Spelregels

Plaatst u alstublieft eerlijke en nette reviews zonder anderen te beledigen of anderszins te beschamen. Reviews die niet aan de 'spelregels' voldoen, zullen verwijderd worden.

  Uw naam:
Geef mijn naam niet weer bij de review

  Uw e-mailadres:

  Uw leeftijd:


  Algemene informatie
Ziekenhuis:
Arts:

  Uw waardering van de prothese
Hoeveel last hebt u van pijn?
Hoeveel last hebt u van gewrichtsstijfheid?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie in het dagelijks leven?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie tjidens het sporten?
Hoe groot zijn de problemen met de heup/knie in het algemeen?

  Uw cijfer van de behandeling
Service: Bent u tevreden met de service die is geleverd?
Communicatie: Heeft de arts voldoende met u gecommuniceerd?
Hygiëne: Hoe was de hygiëne in het ziekenhuis?
Luisteren: Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?
Informatie: Hoe verliep de informatie voorziening voor, tijdens en na de behandeling?

  Review: Maximaal aantal characters is 1500 inc. spaties
U heeft over.