Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosting/ae/vhost0039722/domains/prothesevergelijker.nl/htdocs/www/classes/commons.php on line 26
Prothesevergelijker - Bekijk en vergelijk de ratings en reviews van de knie prothese LCS Complete Knee System van DePuy

Snel zoeken

Mist u informatie?
Neem contact met ons op
Forum banner

LCS Complete Knee System contact fabrikant

Fabrikant: DePuy
Waardering: 7.5
Onderzoek: Rating

Patiënten over LCS Complete Knee System

Johan Ziekenhuis: Flevoziekenhuis markeer als ongepast
05-07-2016 Gem. waardering: 8.0  
  Arts: Falke, Flevoziekenhuis Almere
 

De LCS knieprothese heb ik drie maanden geleden gekregen. Toen ik de dag na de operatie op mijn been ging staan voelde het als mijn eigen knie en mocht ik van de fysiotherapeut ook gelijk naar huis. Ik heb vandaag de röntgenfoto van de knie gezien en de prothese zit er kaarsrecht in en ik kan ook weer gewoon lopen en fietsen maar ben nog wel aan het revalideren omdat ik de afgelopen twee jaar dankzij een tennis blessure maar vijf maanden heb kunnen lopen.

Anoniem Ziekenhuis: Haga Ziekenhuis, loc. Sportlaan markeer als ongepast
22-04-2015 Gem. waardering: 7.6  
  Arts: Dr. Baas
 

In 2012 heb ik mijn CLS prothese gekregen in het Haga ZH Sportlaan. De orthopeed was Dr Baas. Met hem kon ik vooraf zeer goed communiceren. Mede daardoor heb ik ook voor hem gekozen. Aangezien mijn gewricht in zeer slechte staat was en ook mijn knieschijf weer tot normale proporties teruggebracht moest worden, was de nareactie op de operatie heftig. De wond sloot ook moeizaam. Het Ziekenhuis heeft me in die periode zeer goede adviezen gegeven. Van de arts moest ik heel rustig aan doen, geen therapie. Geleidelijk verminderde vervolgens de reactiviteit van mijn knie. Na 4mnd kon ik hem zover buigen dat ik weer wat kon fietsen. Maar de reactiviteit bleef. Ook had ik last van een brandende pijn rond de knie als ik stil stond. Waardoor dit kwam wist niemand mij te vertellen. Mijn therapie bestond uitsluitend uit wandelen op geleide van de reactiviteit en vooral niets forceren. Geengeforceerd buigen of strekken. Na een jaar was deze grotendeels verdwenen. Ik kon hem toen inmiddels weer buigen tot 150graden, hurken knielen kon allemaal. Na 1 1/2 jr reed ik weer lange afstanden op de racefiets, kon ik weer schaatsen en klimmen. Hoewel technisch goed schaatsen moeilijk blijft omdat het oude gevoel niet goed terugkomt. De pijn bij het stilstaan is geleidelijk minder geworden en is nu niet meer storend. Ik ben zeer tevreden over deze prothese. Wel had ik vooraf liever geweten dat je een prothese altijd voelt en echt wat anders is dan een kniegewricht ook al kan ik er alles mee.

Nico Brinker. Ziekenhuis: Slotervaartziekenhuis markeer als ongepast
24-02-2012 Gem. waardering: 9.2  
  Arts: Dr. P. Olsthoorn/ Schuman
 

In 1993 in Slotervaartziekenhuis A'dam eerste knieprothese; in 1994 de tweede. Dit als gevolg van reumatoïde arthritis. Mocht pas naar huis als ik knieën 90 graden kon buiten. Alles uitstekend verlopen. Om de 2 jaar controlefoto's; voor het laatst februari 2012 (dus zeer reent!). Nog steeds prima: kan er alles mee alleen de zwemslag is niet zo geweldig (overigens was ik nooit zo;' geweldige zwemmer/ sporter) Ervaringen: geweldig. Ik zeg wel eens: " als ze vertellen dat ik er mee geboren ben, geloof ik het ook". Het kan niet beter! Nico Brinker.

meer reviews

Schrijf een review

Spelregels

Plaatst u alstublieft eerlijke en nette reviews zonder anderen te beledigen of anderszins te beschamen. Reviews die niet aan de 'spelregels' voldoen, zullen verwijderd worden.

  Uw naam:
Geef mijn naam niet weer bij de review

  Uw e-mailadres:

  Uw leeftijd:


  Algemene informatie
Ziekenhuis:
Arts:

  Uw waardering van de prothese
Hoeveel last hebt u van pijn?
Hoeveel last hebt u van gewrichtsstijfheid?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie in het dagelijks leven?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie tjidens het sporten?
Hoe groot zijn de problemen met de heup/knie in het algemeen?

  Uw cijfer van de behandeling
Service: Bent u tevreden met de service die is geleverd?
Communicatie: Heeft de arts voldoende met u gecommuniceerd?
Hygiëne: Hoe was de hygiëne in het ziekenhuis?
Luisteren: Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?
Informatie: Hoe verliep de informatie voorziening voor, tijdens en na de behandeling?

  Review: Maximaal aantal characters is 1500 inc. spaties
U heeft over.