Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosting/ae/vhost0039722/domains/prothesevergelijker.nl/htdocs/www/classes/commons.php on line 26
Prothesevergelijker - Bekijk en vergelijk de ratings en reviews van de knie prothese NexGen van Zimmer

Snel zoeken

Mist u informatie?
Neem contact met ons op
Forum banner
Fabrikant: Zimmer
Waardering: 9.2
Onderzoek: Rating

Patiënten over NexGen

Daan Kappelhoff Ziekenhuis: Bergland Kliniek markeer als ongepast
26-01-2015 Gem. waardering: 10.0  
  Arts: Ter Hart. Bergman Kliniek Naarden
 

47 jaar geleden heb ik met voetballen mijn knie volledig kapot gemaakt, meniscus, voorste kruisbanden en buitenband kapot. Ik ben 5 keer geopereerd maar uiteindelijk , was er zoveel slijtage en een totaal misvormde knie, dat een knieprothese de enige uitweg was.Ik heb een totale knieprothese met een nieuwe knieschijf gekregen, van Zimmer type flexgen. De operatie is nu 14 maanden geleden, ik tennis weer 2 keer per week, en ik heb net met kerst weer geskied ! Ik ben enorm tevreden en ik kan meer sporten dan voor de operatie!Uiteraard gaat de prothese slijten maar ik wil nu sporten en genieten, zeker nu ik net met pensioen ben.

Frans Gabler Ziekenhuis: Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) markeer als ongepast
31-08-2011 Gem. waardering: 8.0  
  Arts: Dr. Runner, dr. Poolman & dr. Denise
 

Ik was 53 jr en kon vanwege een versleten knie niet meer lopen. In dec. 08 kreeg ik een Nexgen knieprothese. Dr Runner plaatste de prothese en dr Poolman verrichtte de controles. Ik heb artrose, het is dus moeilijk te beoordelen wat de knie doet bij een stevige inspanning. Die vermijd ik zoveel mogelijk. Ik fiets dagelijks een rondje van een paar km, daarnaast loop ik gewoon vanuit mijn werk rond. De prothese heeft het weer mogelijk gemaakt om normaal, de versleten rechterheup is nu de beperking, te lopen. De steunfunctie van de knie is optimaal. De beperking in bewegen zit in de overige gewrichten, de kunstknie is veruit mijn sterkste gewricht. Wel is het lang wennen geweest aan een kunstgewricht, dat kan ook met de omstandigheden te maken hebben gehad Ik heb het ziekenhuis verlaten met een goede buiging, maar die liep terug. Na 6 weken fysio bleek dat er een vervolgoperatie nodig was om de knie `door te buigen `. Dr. Denise heeft dat perfect gedaan. Een ervaren fysio had me veel eerder terug moeten terugsturen naar het ziekenhuis ipv de behandelingen op te voeren tot 3 x in de week. Dat werkte contra productief en leidde tot onnodige pijnklachten. Na de doorbuigoperatie heb ik geen fysio meer genomen, maar ben zelfstandig aan de gang gegaan. Deze revalidatie zette goed door. Ik heb vertrouwen in de orthopeden, vind dat ze echt `eigenaar zijn van hun werk` Het is een zware operatie, waar ik me op verkeken heb, ondanks een goed voorlichting. Dat zit echter bij mij.

Joke Veerman-Piek Ziekenhuis: Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) markeer als ongepast
29-04-2011 Gem. waardering: 10.0  
  Arts: dr. A. Kleipol
 

Mijn eerste knieprothese kreeg ik in 2002, de tweede in 2005. Bij de eerste operatie bleef ik een week in het ziekenhuis en ging daarna naar een afdeling van een verpleeghuis, die gereserveerd was voor het OLVG. Bij de tweede operatie werd ik opgenomen met nog 3 patienten. Gedurende 1 week hadden we, samen met onze partners, de hele dag therapie en kon ik daarna lopen, traplopen en mocht naar huis! Perfekt! Ik loop nu al die jaren weer prima en kan weer (vrijwel) alles doen. Dokter Kleipol, bij deze nogmaal heel hartelijk bedankt! vriendelijke groet, Joke Veermen

Schrijf een review

Spelregels

Plaatst u alstublieft eerlijke en nette reviews zonder anderen te beledigen of anderszins te beschamen. Reviews die niet aan de 'spelregels' voldoen, zullen verwijderd worden.

  Uw naam:
Geef mijn naam niet weer bij de review

  Uw e-mailadres:

  Uw leeftijd:


  Algemene informatie
Ziekenhuis:
Arts:

  Uw waardering van de prothese
Hoeveel last hebt u van pijn?
Hoeveel last hebt u van gewrichtsstijfheid?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie in het dagelijks leven?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie tjidens het sporten?
Hoe groot zijn de problemen met de heup/knie in het algemeen?

  Uw cijfer van de behandeling
Service: Bent u tevreden met de service die is geleverd?
Communicatie: Heeft de arts voldoende met u gecommuniceerd?
Hygiëne: Hoe was de hygiëne in het ziekenhuis?
Luisteren: Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?
Informatie: Hoe verliep de informatie voorziening voor, tijdens en na de behandeling?

  Review: Maximaal aantal characters is 1500 inc. spaties
U heeft over.