Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosting/ae/vhost0039722/domains/prothesevergelijker.nl/htdocs/www/classes/commons.php on line 26
Prothesevergelijker - Bekijk en vergelijk de ratings en reviews van de heup prothese BHR van Smith&Nephew

Snel zoeken

Mist u informatie?
Neem contact met ons op
Forum banner
Fabrikant: Smith&Nephew
Waardering: 7.6
Onderzoek: Rating

Patiënten over BHR

Prins Adrichem Ziekenhuis: Jeroen Bosch Ziekenhuis markeer als ongepast
15-05-2018 Gem. waardering: 10.0  
  Arts: Dhr. Bom
 

Ik heb een BHR heup sinds mei 2005 (13 jaar). De revalidatie na de operatie heeft precies 5 weken geduurd waarna ik weer voor 100% ben gaan werken .Ik heb zwaar staand werk in een vleeswarenfabriek. Ieder jaar ga ik op wintersport in Oostenrijk. 2 avonden per week ga ik naar de sportschool en doe ik krachttraining en zaterdags ben ik grensrechter op het voetbalveld. Als aan mij gevraagd wordt hoe het met mijn heup gaat moet ik even denken welke kant het ook alweer geopereerd ben. Ik ben docter Bom tot op de dag van vandaag dankbaar voor de operatie van mijn BHR heup. Ik kan het iedereen aanraden.

JW Floors Ziekenhuis: Academisch Medisch Centrum markeer als ongepast
30-01-2018 Gem. waardering: 8.8  
  Arts: Dr Koen de Smet
 

ik ben in 2004 aan mijn rechterheup geopereerd door dr De Smet in het Jan Palfijn Ziekenhuis in Gent te België ik heb me laten opereren vlg de BHR methode omdat de herstel periode na de operatie veel korter is dan bij de traditionele manier ik heb een eigen zaak (metaal bewerking) en kon dus niet zo lang uit de roulatie zijn ik ben op 14-07-2004 geopereerd en op 8-08-2004 was ik al weer aan het werk, soms nog met ondersteuning van 1 kruk en in september tenniste ik alweer. er is veel over deze methode geschreven mede door slijtage van de kunstgewrichten en resten hier van in het bloed dit had vooral te maken met een bepaald merk van deze gewrichten maar absoluut niet met de methode ik ben nu 68 en tennis nog steeds 2x in de week dus wat let onze zorgverzekeraars om hier weer eens aandacht aan te schenken en weer tot vergoedingen over te gaan omdat de BHR methode zoveel meer stabiliteit geeft dan de traditionele manier van opereren Puur conservatisme van onze verzekeraars en je onthoud heel veel mensen van pijnvrij te sporten door op deze manier door te gaan en niet bij te dragen aan een prettige manier van leven middels de BHR methode Ik wens onze verzekeraars en ook de doctoren veel wijsheid toe !

Anoniem Ziekenhuis: Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn markeer als ongepast
24-10-2015 Gem. waardering: 2.4  
  Arts: Breeman
 

Ik ben een jonge vrouw die een bhr heup heeft gehad. Na het eerste jaar kreeg ik al problemen helaas. In drachten kwamen ze er helaas(gelukkig) achter dat er erg veel metaal splinters in mijn lichaam zaten en ik moest door de ernstig verhoogde chroom en kobalt waardes met spoed worden geopereerd. Tijdens de operatie bleek dat mijn bot er uit zag als zwart kikkerdril omdat mijn lichaam de metaal deeltjes probeerde in te kapselen. Mijn schaambeen was nog zo dik als een eierschaal en de prothese had elk moment naar binnen kunnen komen... Door de gecompliceerde operatie waarbij ze plan b in werking moesten stellen, omdat de artsen nog nooit zoiets hadden aangetroffen, is er een zenuw geraakt waardoor ik nu altijd zenuwpijn heb en als kado ook nog een klapvoet heb gekregen. Ik ben volledig afgekeurd, zit de rest van mijn leven aan de zware medicatie, heb al verschillende pijn revalidatie trajecten doorlopen, heb zenuw blokkades gehad....enz enz .... Ik hoop dat jullie deze review ook plaatsen, want dit is ook de realiteit!!!!!! Ik wil dat mensen eerlijke en volledige informatie krijgen voordat ze kiezen welk soort prothese ze prefereren. Op veel plaatsen wordt deze prothese al niet meer geplaatst. Er lopen veel rechtszaken tegen de producenten. Niet alleen du puy maar ook s&n. Dus als jullie eerlijk zijn dan plaatsen jullie dit bericht ook.....en niet alleen de zaligmakende berichten die ik ook had gelezen voordat ik besloot een bhr te nemen.....ik gun dit niemand!!! Succes...

meer reviews

Schrijf een review

Spelregels

Plaatst u alstublieft eerlijke en nette reviews zonder anderen te beledigen of anderszins te beschamen. Reviews die niet aan de 'spelregels' voldoen, zullen verwijderd worden.

  Uw naam:
Geef mijn naam niet weer bij de review

  Uw e-mailadres:

  Uw leeftijd:


  Algemene informatie
Ziekenhuis:
Arts:

  Uw waardering van de prothese
Hoeveel last hebt u van pijn?
Hoeveel last hebt u van gewrichtsstijfheid?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie in het dagelijks leven?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie tjidens het sporten?
Hoe groot zijn de problemen met de heup/knie in het algemeen?

  Uw cijfer van de behandeling
Service: Bent u tevreden met de service die is geleverd?
Communicatie: Heeft de arts voldoende met u gecommuniceerd?
Hygiëne: Hoe was de hygiëne in het ziekenhuis?
Luisteren: Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?
Informatie: Hoe verliep de informatie voorziening voor, tijdens en na de behandeling?

  Review: Maximaal aantal characters is 1500 inc. spaties
U heeft over.