Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosting/ae/vhost0039722/domains/prothesevergelijker.nl/htdocs/www/classes/commons.php on line 26
Prothesevergelijker - Bekijk en vergelijk de ratings en reviews van de heup prothese ReCap van Biomet

Snel zoeken

Mist u informatie?
Neem contact met ons op
Forum banner
Fabrikant: Biomet
Waardering: 6.0
Onderzoek: Rating

Patiënten over ReCap

Anoniem Ziekenhuis: Sint Anna Ziekenhuis markeer als ongepast
06-11-2015 Gem. waardering: 3.2  
  Arts: Dr. Sybesma
 

In 2009 kreeg ik in het St. Annaziekenhuis in Geldrop een nieuwe heup (een Recaps protese). Na een iets langer dan normaal herstel kon ik weer gaan sporten e.d., maar ik merkte al direct dat het niet helemaal volgens plan verliep. Ik was erg stijf in mijn spieren en botten en merkte dat ik traag revalideerde. Na een half jaar las ik voor het eerst dat er bij (sommige) patiënten problemen waren met ontstekingen rond het operatiegebied en te hoge metaalgehaltes in het bloed. De eerst controles en testen bij mij gaven helaas ook dit beeld. Bij de evaluatiegesprekken werd eerst gezegd dat men in dit ziekenhuis nog geen klachten hierover had gehad, maar een jaar later (toen ik via een kennis had vernomen dat er al een patiënt was die de heup had laten vervangen in dit ziekenhuis) gaf men toe dat ook hier wel problemen voorkwamen. Inmiddels zijn we enkele jaren en diverse mri-scans, bloedonderzoeken en röntgenfoto's verder, maar mijn klachten verergeren en we hebben besloten om binnenkort de heup te vervangen door een traditionele heup. Hopelijk verminderen daarna ook mijn fysieke klachten in spieren en botten. Ik zie niet op tegen de operatie, maar wel tegen de (langdurige) revalidatie. Maar als mijn bloedwaarden weer normaal zullen zijn is dit m.i. al een hele vooruitgang, want niemand kan mij vertellen wat de metalen voor schade kunnen aanrichten in mijn lichaam.

Gerard Ziekenhuis: Ziekenhuis Bernhoven markeer als ongepast
03-12-2012 Gem. waardering: 7.6  
  Arts: Dr. v.d. List
 

In januari 2009 een Biomet recapheupprothese gekregen (resurfacing, zgn. "sportheup"), geplaatst door Dr. v.d. List in ziekenhuis Bernhoven Oss. Geen enkel probleem ondervonden, kon weer alles. Na ruim 6 weken alweer een wandeling van ca. 15-20 km kunnen maken. In de afgelopen jaren geen noemenswaardige problemen ondervonden. Was daarom zeer verbaasd, dat ik een halfjaar geleden (mei 2012) werd opgeroepen om mijn bloedwaarden te laten bepalen omdat de heup problemen zou geven middels overmatige slijtage. Heb inmiddels vernomen, dat van de 120 mensen die een dergelijke heup hebben gekregen in zkh. Bernhoven er 3 een te hoge chroom en cobaltwaarde hebben, waarvan die van mij veruit het hoogste is. Maar ik ondervind geen probleem van de heup zelf en daarom wordt er nog niet ingegrepen. Binnenkort moet nieuwe bloedwaarde worden bepaald. Wij zijn inmiddels verhuisd naar Duitsland en onze "nieuwe" huisarts daar maakt zich zorgen over schade aan de lever. Hij zou het liefst zien, dat de heup direct vervangen wordt.

Souren, Willem Ziekenhuis: ZOL, campus St. Barbara markeer als ongepast
11-06-2011 Gem. waardering: 7.2  
  Arts: Dr.C.Nelissen
 

De campus St.Barbara in Lanaken (België) is een van de drie vestigingen van de Ziekenhuizen Oost-Limburg (ZOL) met als hoofdvestiging St.Jan in Genk (B). Alle afspraken lopen via het centrale telefoonnummer in Genk. Campus St.Barbara ligt even buiten Lanaken in een bosrijke omgeving met voldoende gratis parkeerplaatsen. Het is een klein en gezellig ziekenhuis met slechts enkele specialismen die op deze locatie raadpleging houden en ingrepen uitvoeren. De afdeling orthopedie bevindt zich op de 1e etage. Hier werken voornamelijk Dr.Nelissen (heup-specialist) en Dr.Pijls (knie-specialist). Op de verblijfafdeling heb ik naast deze twee ingrepen alleen patienten gezien die aan een liesbreuk werden geholpen en meestal slechts één nacht in het ziekenhuis verbleven. Verder zijn er in dit ziekenhuis geen artsen in opleiding en heeft de patient dus altijd en alleen maar contact met de behandelend specialist zelf. Ik ben behandeld door Dr.Nelissen in mei 2009. Hij heeft mijn linker heup vervangen door een ReCap THP, dus volgens de 'resurfacing' methode. Over de gehele behandeling van eerste bezoek op de raadpleging tot de laatste controle circa negen maanden na de ingreep ben ik zeer tevreden. Alles werd mij duidelijk uitgelegd en zeer zorgvuldig voorbereid om een goede keuze voor de manier van opereren te kunnen maken. Ik ben zeer tevreden over deze arts en dit ziekenhuis en zal bij mijn volgende THP (die er aan zit te komen) ook weer terug gaan naar Dr.Nelissen in Lanaken.

meer reviews

Schrijf een review

Spelregels

Plaatst u alstublieft eerlijke en nette reviews zonder anderen te beledigen of anderszins te beschamen. Reviews die niet aan de 'spelregels' voldoen, zullen verwijderd worden.

  Uw naam:
Geef mijn naam niet weer bij de review

  Uw e-mailadres:

  Uw leeftijd:


  Algemene informatie
Ziekenhuis:
Arts:

  Uw waardering van de prothese
Hoeveel last hebt u van pijn?
Hoeveel last hebt u van gewrichtsstijfheid?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie in het dagelijks leven?
Hoeveel moeite ervaart u met uw heup/knie tjidens het sporten?
Hoe groot zijn de problemen met de heup/knie in het algemeen?

  Uw cijfer van de behandeling
Service: Bent u tevreden met de service die is geleverd?
Communicatie: Heeft de arts voldoende met u gecommuniceerd?
Hygiëne: Hoe was de hygiëne in het ziekenhuis?
Luisteren: Is uw vraag, probleem of hulpverzoek goed begrepen?
Informatie: Hoe verliep de informatie voorziening voor, tijdens en na de behandeling?

  Review: Maximaal aantal characters is 1500 inc. spaties
U heeft over.